• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube
Списък на учениците от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“, които ще получават стипендии през І срок на учебната 2014/2015 година
„Протестите в историята – недоволство, противопоставяне, бунтарство” – такава беше темата на Осмия национален исторически конкурс, организиран от фондация „Ценности” и Министерството на образованието. В конкурса със свои проекти участваха 127 ученици от 8 до 12 клас. За своите проекти бяха наградени 15 ученици от цялата страна. Сред тях бяха и ученици от СОУ “Св. Паисий Хилендарски“, град Дупница. Поощрителна награда получи Георги Йорданов от XI б  клас, а с грамота за участие бе отличен Георги Шумарски. Техен научен ръководител бе госпожа Маргарита Сапунджиева. Идеята на състезанието беше да предизвика интереса на младежите към историята и да ги провокира да изразят себе си по нестандартен начин. Специален гост на награждаването беше служебният министър на образованието Румяна Коларова.
Поздравителен адрес на РИО на МОН- Кюстендил за ДЕНЯ НА УЧИТЕЛЯ
  План за честване на патроннния празник на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“
  Критерии за допускане и критерии и показатели за класиране на учениците за различните видове стипендии
  На 16 септември 2014 година от 17.30 часа  ще се проведе родителска среща за всички класове.
  Отриването на новата учебна година ще се състои на 15 септември 2014 година от 9.00 часа.
  СПИСЪК НА УЧЕБНИЦИТЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ VІІІ – ХІІ КЛАС ЗА УЧЕБНА 2014/2015 Г.
  Алекс Бочуков, Боряна Милушева, Кирилка Кирова, Мария Клинкова, Мария-Магдалена Стоянова и Спасимира Спасова от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ бяха на  международен лагер  в град Брянск. Ръководител на учениците беше Тодор Петков. Вълнуващи за децата бяха срещите с техни връстници от Беларус , България, Литва и Русия.Нашите ученици благодарят на г-жа Инкьова и г-жа Зашева за това, че са запалили обичта им към руския език и за невероятната възможност да видят величествената Русия.
01.08.2014 г. Днес началникът на РИО на МОН-Кюстендил госпожа Стела Мицова връчи НАЦИНАЛНА ДИПЛОМА за отличен успех и лауреат по испански език на Мартин Васев. Майка му Елза Иванова получи високото отличие, защото Мартин вече учи   в престижния Yale-Nus College  – Сингапур. Директорът на училището госпожа Инкьова прочете писмо от талантливия бивш ученик на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“. Тодор Петков поздрави майката от името на кмета на Дупница. На мероприятието присъстваха Таня Петрова от Община Дупница, бабата на Мартин, съученици, учители, граждани.
Връчването на националната диплома на Мартин Васев ще се състои на 01.08. (петък) от 10,00 ч. в училището. Всички учители и съученици са поканени да присъстват на събитието.
Писмо от Мартин Васев, прочетено от госпожа Виолета Инкьова
  Приветствие от Мартин Васев на изпращане на випуск 2014

Приятели

  • Cheap reliable web hosting from WebHostingHub.com.
  • Domain name search and availability check by PCNames.com.
  • Website and logo design contests at DesignContest.net.
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.